Yoga Balans Retreat | Algemene voorwaarden
Kom helemaal tot rust tijdens de Yoga Balans Retreats in Frankrijk, met yoga, meditatie, massage, verblijf in luxe gites of idyllische kampeerplekken en heerlijk eten. Een divers programma, maar ook genoeg tijd voor jezelf.
algemene voorwaarden, yogavakantie, yoga retreat, yoga balans retreat, betalingsvoorwaarden
711
page-template-default,page,page-id-711,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Algemene voorwaarden Yoga Balans Retreat

 

 

  1. Yoga Balans Retreat kan nooit aansprakelijk gesteld worden of verantwoordelijk gehouden worden voor lichamelijk letsel of andere nadelige gevolgen voor de gebruiker die voortvloeien uit deelname aan ons retreat. De deelnemer blijft hiervoor ten alle tijden zelf verantwoordelijk.
  2. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker zelf om vooraf advies te vragen over het uitvoeren van de yoga-oefeningen bij de huisarts of een andere professionele hulpverlener.
  3. De deelnemer blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor diens persoonlijke bezittingen zoals kleding, schoeisel, sieraden, mobiele telfoons, portemonnee etc.
  4. Yoga Balans Retreat heeft het recht het Yoga Retreat te annuleren indien daartoe gegronde redenen bestaan, waaronder ziekte van de docent of overmacht. In geval van annulering door Yoga Balans Retreat heeft de deelnemer recht op volledige terugbetaling van het reeds betaalde bedrag. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.
  5. Yoga Balans Retreat zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname van het retreat. Indien het bedrag reeds betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort door Yoga Balans Retreat.
  6. Door het invullen van het inschrijfformulier en/of het betalen van het inschrijfgeld verklaart de deelnemer zich akkoord met de voorwaarden. De deelnemer verklaart hierbij ook alle vragen op het aanmeldformulier naar waarheid te hebben ingevuld.
  7. Wij adviseren de deelnemer om een reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten.
  8. De deelnemer verklaart bij zijn/haar weten in goede fysieke en psychische gezondheid te verkeren. Ook dient de deelnemer melding te maken van eventuele beperkingen. De deelnemer blijft hiervoor te allen tijde zelf verantwoordelijk. Indien er iets verandert met betrekking tot de fysieke en/of psychische gezondheid van de deelnemer, zal deze dit onmiddellijk laten weten aan de begeleider.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:

10.1 De deelnemer dient de aanbetaling à 350 euro uiterlijk twee weken na ontvangst van de factuur te hebben overgemaakt op rekeningnummer NL59 ASNB 09431606 85  ten name van Slowww onder vermelding van YBR, voornaam, achternaam en het factuurnummer. Deze aanbetaling is niet restitueerbaar.

10.2 Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 maanden voorafgaand aan het Yoga Retreat te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL59 ASNB 09431606 85 name van Slowww, onder vermelding van YBR, voornaam, achternaam en het factuurnummer. Vanaf 2 maanden voor aanvang van het Yoga Balans Retreat is direct het volledige bedrag verschuldigd.

10.3 Annuleringsvoorwaarden. Bij annulering door de deelnemer tot twee maanden voor vertrek krijgt de deelnemer 50% van het bedrag teruggestort. Vanaf twee maanden voor vertrek is het volledige bedrag verschuldigd en wordt geen geld terug gegeven.

10.4 Bij onjuiste en /of niet tijdige betaling heeft Yoga Balans Retreat het recht de reservering te laten vervallen. Dit ontslaat de deelnemer echter niet van zijn/haar betalingsverplichting.