Negen tips om je leven wat te verslowww-en - Yoga Balans Retreat
Negen tips om je leven wat te verslowww-en - Yoga Balans Retreat
Kom helemaal tot rust tijdens de Yoga Balans Retreats in Frankrijk, met yoga, meditatie, massage, verblijf in luxe gites of idyllische kampeerplekken en heerlijk eten. Een divers programma, maar ook genoeg tijd voor jezelf.
yogavakantie, yogaretreat, yin yoga, yoga vakantie, auvergne, frankrijk, 3 etangs
718
post-template-default,single,single-post,postid-718,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Negen tips om je leven wat te verslowww-en

Docente Miriam schrijft voor haar site www.slowww.nl over langzamer en met meer aandacht leven. Ook schrijft ze maandelijks blogs voor www.happywithyoga.nl.

Negen tips om je leven wat te verslowww-en

En weer een dag voorbij. Huh?

Ik ervaar dit best vaak. Zo’n dag je bijna alles op de automatische piloot hebt gedaan en de tijd door je vingers is geglipt. Ik heb wat tips opgeschreven voor mezelf en voor iedereen die dit herkent. Hoe kun je je dag een beetje ver-slowwwen?

  • Begin je dag met een ochtendritueel. Sta ietsje eerder op zodat je de tijd hebt om bijvoorbeeld wat yoga-oefeningen te doen, een stukje te wandelen buiten of gewoon helemaal alleen en heel langzaam een kop koffie/thee te drinken, zonder haast.
  • Eet, lunch of dineer zonder ook een boek of krant te lezen of je telefoon te checken.
  • Wanneer je in de bus of de trein zit, probeer dan eens alleen te zitten en om je heen te kijken, zonder jezelf af te leiden met je telefoon, muziek of een boek.
  • Lees een boek (en leg je telefoon ver weg)
  • Speel met je kinderen, met je volledige aandacht.
  • Bekijk een film van begin tot eind zonder tussendoor nog andere dingen te doen.
  • Check je favoriete artiest van dit moment en luister zijn of haar album van begin tot eind, zonder iets anders te doen.
  • Voel je verbonden wanneer je in gesprek bent. Luister echt, zonder meteen te denken aan wat jij hierna wilt gaan zeggen.
  • Vertraag je avond met een avond ritueel, bijvoorbeeld lekker in bad, masseren, mediteren, lezen, elkaar voorlezen of mooie dingen van de dag opschrijven.

Heb jij nog meer leuke tips? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Geen reactie's

Geef een reactie