Vroegboek-korting! - Yoga Balans Retreat
Vroegboek-korting! - Yoga Balans Retreat
Kom helemaal tot rust tijdens de Yoga Balans Retreats in Frankrijk, met yoga, meditatie, massage, verblijf in luxe gites of idyllische kampeerplekken en heerlijk eten. Een divers programma, maar ook genoeg tijd voor jezelf.
yogavakantie, yogaretreat, yin yoga, yoga vakantie, auvergne, frankrijk, 3 etangs
714
post-template-default,single,single-post,postid-714,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vroegboek-korting!

Het duurt misschien nog even, maar hoe lekker is om nu al een heerlijke week in het vooruitzicht te hebben die helemaal in het teken staat van jou? Met diverse yogalessen, meditatie-sessies, veel tijd voor jezelf om lekker te dutje te doen in de hangmat of een boek te lezen, te genieten van een prachtige omgeving in het groene hart van Frankrijk?

Als je voor 1 juli de Yoga Balans Retreat bij ons boekt, geven we je een vroegboek-korting van €50,-!

Hier vind je een linkje naar het reserveringsformulier.

Geen reactie's

Geef een reactie