Het team van het Slowww Yoga Retreat
Het team van het Slowww Yoga Retreat
Lees hier meer over Miriam Evers, yogadocent van de Slowww Yoga Retreats
slowww yoga retreat, yoga retreat, yoga vakantie, yogavakantie frankrijk, yoga retreat frankijk, miriam evers,
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

HET TEAM van het Slowww Yoga Retreat bestaat uit Miriam, Christine en Basten. Miriam geeft alles yogalessen en workshops en Christine en Basten zullen als gastvrouw en -heer er alles aan doen om de deelnemers van het retreat te verwennen met heerlijk eten en natuurlijk hun prachtige locatie.

OVER MIRIAM

Hoe vaak neem je tijd om even niets te doen? Even stil te staan? We staan eigenlijk de hele dag “aan” en er zijn nog maar weinig momenten waarbij je de stilte en rust in jezelf opzoekt, en waar je even niets hoeft. 

Vanuit m’n bedrijf Slowww help ik je om niet de hele tijd ‘aan’ te staan: met rustige yogalessen, (online) trainingen, evenementen, blogs en natuurlijk deze yoga-retreats!

Het is mijn passie en missie om zoveel mogelijk te ervaren op het gebied van ontspannen zodat ik dit weer door kan geven èn zelf een relaxter leven heb.

In 2016 heb ik de 200 uurs opleiding tot Yin Yoga docent gevolgd aan De Nieuwe Yoga School in Amsterdam. Aansluitend heb nog aanvullende opleidingen gedaan: de Yin/Yang teacher training, de Teacher Training Restorative Yoga & Mindfulness en een Yoga Nidra Teacher Training.

Ik ben ontzettend enthousiast over al deze yogavormen omdat ze allemaal op hun eigen manier bijdragen aan ontspanning. Ik ben ervan overtuigd dat regelmatig (diep) ontspannen van cruciaal belang is voor een gezond en gelukkig leven. Een leven waarbij jezelf aan het roer staat en niet geleefd wordt. Waar je bewust de tijd neemt en de tijd niet door je vingers glipt.

Naast yogadocent ben ik ook opgeleid als shiatsu-therapeut. In 2010 heb ik de vier-jarige opleiding tot Iokai Shiatsu Therapeut afgerond en ik heb hiernaast nog diverse aanvullende trainingen gevolgd zoals de basis-opleiding tot Shiatsu Stoel-masseur, een basis-cursus Thaise Yoga Massage, handmassage en Stoelmassage voor professionals.

In de Yin lessen van Miriam is het echt totaal ontspannen, ik ben voor een uurtje even in een hele andere wereld.