Het team van het Slowww Yoga Retreat
Lees hier meer over Miriam Evers, yogadocent van de Slowww Yoga Retreats
slowww yoga retreat, yoga retreat, yoga vakantie, yogavakantie frankrijk, yoga retreat frankijk, miriam evers,
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

HET TEAM van het Slowww Yoga Retreat bestaat uit Miriam, Christine en Basten. Miriam geeft alles yogalessen, workshops en massages, en Christine en Basten zullen als gastvrouw en -heer er alles aan doen om de deelnemers van het retreat te verwennen met heerlijk eten en natuurlijk hun prachtige locatie.

OVER MIRIAM

Toen ik in 2013 voor het eerst een Yin Yoga-les volgde was ik meteen verkocht, omdat deze stijl helemaal aansluit bij wat ik fijn vind: er is ruimte om te voelen, naar binnen te keren en te ontspannen. Ik merk om me heen dat deze behoefte bij veel mensen leeft. We staan eigenlijk de hele dag “aan” en er zijn nog maar weinig momenten waarbij je de stilte en rust in jezelf opzoekt, en waar je even niets hoeft. 

 

Vanuit m’n bedrijf Slowww wil ik mensen op verschillende manier inspireren om niet de hele tijd ‘aan’ te staan: met yogalessen, stoelmassages, evenementen, blogs (voor o.a. Happy with Yoga) en natuurlijk deze yoga-retreats!

In 2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga en sindsdien is het altijd in meer of mindere mate in m’n leven geweest. Yoga leert me te luisteren naar m’n lichaam, naar m’n grenzen en naar wie ik ben (en niet wie ik graag wil zijn!).

Ik heb in 2016 de 200 uurs opleiding tot Yin Yoga docent gevolgd aan De Nieuwe Yoga School in Amsterdam. Hier heb ik aansluitend de verdiepings-training Yin/Yang gevolgd en onlangs heb ik een Teacher Training Restorative Yoga & Mindfulness gevolgd. Naast yogadocent ben ik ook shiatsu-therapeut. In 2010 heb ik de vier-jarige opleiding tot Iokai Shiatsu Therapeut afgerond en ik heb hiernaast nog diverse aanvullende trainingen gevolgd zoals de basis-opleiding tot Shiatsu Stoel-masseur, een basis-cursus Thaise Yoga Massage, handmassage en Stoelmassage voor professionals.

In de Yin lessen van Miriam is het echt totaal ontspannen, ik ben voor een uurtje even in een hele andere wereld.